Dit is een belangrijk en leerzaam site.

Veel gestelde vragen over sihr/zwarte magie/djinns/geesten en genezing.

Allah is getuig dat de waarheid is gesproken op deze site.

Wat is het verschil tussen raki en imam?

Allebei doen rokia / behandeling met de koran. Een imam leidt het gebed van mensen in de moskee en helpt mensen met het uitleggen en vragen beantwoorden over de islam. Raki is meer gespecialiseerd in de wereld van djinns en sihr/voodoo.

Wat is boze oog/afgunst?

3ain/boze oog is een slechte energie die uit het oog komt (door afgunst) van een jaloers persoon. In het begin wordt getroffen persoon door koorts, vermoeidheid en slaperigheid getroffen worden, maar dit kan door rokia zelf verholpen worden. Maar als het in boze oog verandert in djinns/ shayatin, (boze oog is negatieve magnetisch veld die trekt shayatin toe)dan wordt het moeilijk en onmogelijk om zichzelf te verhelpen. boze oog veroorzaakt angst, verdriet, depressie, obstakels, blokkades. In dit geval is het noodzakelijk om hem de genade van Allah te geven door een raki/ imam die (Al Hikma) de kennis, wijsheid en kracht/macht heeft om eerst de geesten/djinns te verwijderen zonder terug keer dan de Roqya/ rokia/ behandeling te verrichten met koran. Als de demonen/djinns niet worden verdreven, zal de patiënt niet genezen worden zelfs als hij tien jaar rokia doet. bewijs is te zien bij alle nep raki’s en imam’s die rokia doen jaren lang zonder resultaat.

Wat is sihr/voodoo/zwarte magie?

Sihr/ voodoo/ zwarte magie is een taak/opdracht van een tovenaar die djinn uitvoert en wordt gedaan met bloed menstruatie, bot van dode dier, naalden zonder gaatjes, stukje stof van lijkwade, bloed en stukjes glas van dodelijk ongeluk, talisman met naam van de persoon en die van zijn moeder en namen van shayatin ,hun aantal, en laten hagen op een boom, branden met vuur, oplossen in water en gooien op de grond /voor de deur, gegeten, begraven op oude begraafplaats, stortplaats, dieren stal, zee, droog waterput, kruispunt, verlaten gebied/ huis, tussen de bergen, in een gat in de muur, of met een slot…

Gegeten en gegooide sihr op de grond moet de getroffen slachtoffer aanwezig zijn. gebrande sihr, sihr met slot, hangende sihr op een boom en begraven sihr worden op afstand gedaan. Mag Allah ons en jullie beschermen tegen het kwaad van tovenaars en overtreders.

Wat is djinn/geest/spook

Djinns zijn onzichtbaar wezens, geschapen(voordat de mens werd geschapen) door Allah en getransformeerd Van vuur vlammen naar negatieve energie. De djinn verandert in een rookdraad en komt het lichaam van de patiënt binnen via de mond, neus, anus, vagina, vingers, tenen of een wondje die is niet genezen.(95% komt in vanaf neus en mond).

Zijn djinns/geesten /spoken één Soort? nee

er zijn 2 standaard soorten djinns:

Lopende djinns voeren de taak van gegeten en begravende sihr  in begraafplaats, oude verlaten begraafplaats, kruispunt, stortplaats, dieren stal, droog waterput, riolering, zee, rivier. Deze soort djinns kunnen obstakels en blokkades veroorzaken. en lichamelijk klachten.

Vliegende djinns zijn twee soorten:

1- gewoon vliegende djinns maar gevaarlijk en doen de taak van gegeten en hangende sihr op een boom of aan vleugel van een vogel.

2-vurige vliegende djinns die zijn het aller ergste en doen de taak van gebrande sihr met vuur, deze soort kunnen psychisch problemen veroorzaken zoals: l´waswas, twijfel, stemmen laten horen, afbeeldingen laten zien, influisteringen, schizofrenie/ hallucinatie en zelfmoord laten plegen of zelfs iemand laten doden.

Lopende en vliegende djinns worden gezien als een schim.

Vurige djinns worden gezien als vuurvlam. Het verdwijnt in een oogwenk en wordt niets

Sommige djinns zijn onzichtbaar ook voor eigen soort djinns dat komt door De magie van stealth die deze soort van djinns uitvoeren. Dus het moet echt een gave zijn om deze soort djinns te ontmaskeren anders blijft hij de onwetende raki jaren uitlachen. Deze soort djinns zij de sluwe en de slimste.

Welke soort djinn hoort bij welke soort sihr?

Lopende djinns voeren de taak van gegooid en begraven sihr uit.

Lopende en vliegende djinns voeren taak van Gegeten sihr uit.

Gewoon vliegende djinns voeren de taak van hangend sihr op een boom uit.

Vliegende Vurig djinns voeren alleen de taak van gebrand sihr. (Soort talisman met de naam van het slachtoffer en van zijn moeder.)

Welke soort sihr is de ergste?

gegeten sihr is zeker het ergste want soms wordt het gedaan met bloed van menstruatie of stukje bot en huid van een dood dier waar bacterie en virussen in zit. Daardoor wordt bloed vergiftigd en stroomt naar organen en hersenen en begint de persoon af te takelen en achter uit te gaan.

Dus gegeten sihr veroorzaakt lichamelijke klachten.

Sihr hangend op een boom en verbrande sihr veroorzaakt psychisch klachten. waswas, twijfel.

Gegeten sihr kan organen kapot maken zoals maag, darmen, lever, nieren en hersenen aantasten.

Verbrande sihr  is ook erg want daardoor komen altijd het ergste vliegende vurige djinns op af die de taak van sihr uitvoeren en maken de persoon boos, kwaad op zich zelf en op iedereen, agressief, gek worden door twijfel en l´ waswas en stemmen horen dan volgt schizofrenie en hallucinatie. deze soort djinns kunnen makkelijk in kort tijd ruzie en scheiding tussen man en vrouw veroorzaken. Of een huwelijk op eerste dag kapot maken.

hangend sihr op een boom daardoor komen gewone vliegende djinns die kunnen de persoon gek maken door l ´waswas en twijfel. De persoon wil nooit stil staan en ondervindt benauwdheid zelfs in eigen huis.

Begraven sihr veroorzaakt veel problemen zoals obstakels en blokkades om niet te trouwen, niet te werken, niet te studeren, eenzaamheid ,somber kijken, geen zin in contacten komen met andere mensen, luiheid, geen zin in het leven, hopeloos worden, djinns van deze soort sihr zijn altijd lopende djinns.

Opmerking:

lopende djinns kunnen tussen 120 km en 250 km per uur rennen.

Vliegende djinns vliegen eigenlijk niet maar ze verplaatsen zich met snelheid van 8000 km in 5 minuten. Ongeveer 96000 km per uur. Dit zijn de snelste djinns. Dit betekent dat er andere djinns zijn die langzaam vliegen.

Wat kan een djinn/geest allemaal doen?

Sihr/voodoo/zwarte magie is een taak die djinn uitvoert. Djinn/geest is een vijand die uitgeschakeld moet worden en dat is onmogelijk zonder Hikma/gave. anders is rokia geld en tijd verspilling.

een djinn/geest kan verdriet veroorzaken, depressie, angst, paniekaanvallen, onrust, ruzie, boosheid, agressie, abnormale woede, frustraties en ruzies, nachtmerries, de hele tijd negatief piekeren, eenzaamheid, afgesloten van buiten wereld en familie , luiheid, geen zin om te wassen of te douchen, geen zin in gemeenschap, (soms is djinn verslaafd aan seks dan dwingt hij de bezeten persoon om seks woedend te doen net als een beest.) Moeilijk kunnen slapen, lastig gevallen worden in slaap, geen zin in het leven, zelfmoord gedachten, huilen zonder reden, psychische en lichamelijke klachten, hart kloppingen, hoofdpijn, migraine, pijn ergens op het lichaam, spierziektes, Spierkrampen, gedeeltelijk of geheel verlammingen, Tintelingen, benauwdheid, obstakels en blokkades om niet te trouwen en werken, twijfel, l ´waswas, schizofrenie, tegen zichzelf praten, paranoia, influisteringen, stem horen, Hallucinatie, veel kijken in de spiegel, ADHD/ADD, Kinderen met moeilijk gedrag, anorexia wordt soms door djinns veroorzaakt, Complete/zwaar Bezetenheid of gedeeltelijke bezetenheid, Beweging in buik, veel boeren, huwelijksproblemen, soms kinderwens onmogelijk maken door miskramen te veroorzaken, Meisjes/ Jongens die zomaar van huis weg lopen, voelen alsof ze net opgejaagd worden, blauwe plekken en krasjes op het lichaam, Schrik van geluiden, verloofde niet verdragen. Vaginisme/ angst voor seks/pijn en stevig benen tijdens gemeenschap. Dat komt meestal door verliefde djinn of sihr tkaf.

Kent u iemand of hebt u zelf een of meer van deze symptomen en volgens de artsen en specialisten zijn het onverklaarbaar klachten. Verlies de hoop niet. Kans om te genezen is groot  bij raki  (bi idni Lah) .

Als blijkt dat de persoon is bezeten door djinns. Verlossing (bi idni Lah) is 100% gegarandeerd met één sessie en Allah is getuige. Ook nog garantie 100% (bi idni Lah) dat djinns vetrekken zonder terug keer.

Mensen die deze klachten en symptomen herkennen en zijn meerder malen bij andere imam’s en raki’s geweest zonder resultaat.

Ik de Raki ,

Dankzij een gave/Hikma die Allah heeft geschonken kan ik mensen van djinns verlossen binnen een uur en met slechts 1sessie. Aanwezig zijn of op afstand overal op aarde, djinns vertrekken zonder terug keer is 100% gegarandeerd. Allah is getuige voor wat ik zeg. En de vloek van Allah berust op de leugenaars. En Allah houdt niet van overtreders.

Opmerking: tijdens de rokia/behandeling valt 99% niemand valt flauw of gaat schreeuwen. Doormiddel van Hikma/gave ende  koran en zegeningen van Allah gaat verlossing van djinns soepel zonder pijn of huilen of schreeuwen.

Helpt Hijama om van djinns en sihr te genezen?

Absolut niet. Hijama heeft niks te maken met djinns of sihr of boze oog. Hikma en koran zijn daar voor geschikt. Hijama is bedoeld voor mensen met gestold bloed. Werd vroeger gebruikt toen bestonden er nog geen bloedverdunning. Hijama laat bloed sneller stromen, dus meer zuurstof naar hersenen waardoor er minder migraine minder hoofd pijn en andere klachten ontstaan.

Kan djinn iedereen treffen? Jij bent echt nergens veilig voor geesten/djinns

Een raki uit Duitsland en een imam van een moskee uit Nederland hebben mij gevraagd om hun te verlossen van djinns. ze waren bezeten.(allebei deden rokia) Dus djinn kan op elke moment iedereen treffen. ben jij gelovig of niet maakt niet uit. Djinn kan jij met een crimineel/ overtreder mens vergelijken. Hij kan op elke moment aanvallen en iemand  kapot maken.

Hoe komt een geest / djinn bij iemand terecht?

Op 4 manieren:

  • door sihr / voodoo/zwarte magie.
  • uit wraak.
  • boze oog.
  • uit verliefdheid (manlijke djinn wordt verliefd op een vrouw of vrouwelijk djinn wordt verliefd op een man).

Hoe veel sessies moet rokia gedaan worden om te genezen?

Bij andere nep raki´s/kruideniers en onwetend imam´s die praktiseren zonder Hikma/gave rokia sessies zijn eindeloos / oneindig en elke keer krijg je valse hoop dat het zal goed komen. Want de kruidenier en nep raki en onwetende imam bereid je zonder genade voor de volgende eindeloos sessies om jou uitmelken en kaalplukken. 90% van raki´s slaan genadeloos naïef zieke mensen toe, Ze willen niet dat mensen genezen want terug keren voor rokia is meermalig hun brood verdienen tot de zieken waker worden en gaan op zoek naar andere raki (overtreder) die gaat hun opnieuw uitmelken en kaalplukken. Mag Allah de onrechtvaardigen vervloeken. Raki´s en imam´s weten 100% dat ze geen enkel djinn kunnen weghalen maar toch blijven ze mensen valse hoop geven en geld genadeloze aftroggelen of tot de zieke waker word uit zijn naïviteit.

Denk niet dat Allah achteloos tegenover wat de onrechtvaardigen doen. Maar Hij geeft hen slechts uitstel tot de Dag waarop de ogen naar de verschrikking zullen starenSoerat Ibrahim Aya 42 koran.

Kan ik zelf rokia bij mezelf doen?

Dat kan maar als de persoon niet lichamelijk door djinns bezeten is(niet binnen het lichaam zijn). Want tijdens de koran beluisteren gaat de djinn schreeuwen en laat het lichaam op de grond vallen. Of storen tijdens rokia. Als iemand bezeten is kan hij ook nooit zelf rokia doen. Want hij kan niet volhouden door de wraak van de djinn.

Kan ik rokia doen bij elke willekeurige raki of imam?

Dat mag maar het is geld en tijd verspilling. Sommige mensen hebben rokia gedaan meer dan 20 jaar lang zonder resultaat.

En raki of imam zonder Hikma/gave kan nooit een djinn weghalen zonder terug keer want djinn blijft hem uitlachen en vernederen en doet als of hij het lichaam verlaat maar komt weer terug .Dus het wordt een oneindig spelletje, de verliezer in deze strijd is de raki zonder Hikma. En de zieke persoon moet meer wraak verwachten van djinns.

Hoe kan een raki weten dat ik getroffen ben door sihr, boze oog of door djinn bezeten ben?

Meeste nep raki´s /kruideniers en onwetende imam´s denken dat tijdens koran citeren is te zien of de persoon is bezeten of niet.

Dat klopt niet want 90% van zieke mensen zijn getroffen door djinns en niet lichamelijk bezeten. betekent dat djinns staan buiten het lichaam en niet binnen. In dat geval djinn reageert nooit in het lichaam tijdens rokia.

(Hij geeft Wijsheid aan wie Hij wil en degene die de wijsheid heeft gekregen, heeft zeker een overvloedig goed gekregen. En niemand laat zich vermanen dan de mensen van begrip). koran

Dus door middel van Hikma / gave alleen kan een raki weten of die persoon is getroffen door sihr/boze oog of niet dan pas kan hij de patiënt verlossen van djinn doormiddel van al Hikma. en het lichaam reinigen van sporen en invloed van sihr doormiddel van de koran. Het moet deze combinatie zijn .

Hikma + koran = is genezing.

Rokia zonder Hikma= is geld en tijd verspilling.

Is rokia voor iedereen?

Zeker iedereen is welkom., mannen , vrouwen. Het maakt niet uit welke religie

Gave is geschonken om mensen te helpen (bi idni Lah). Minderjarigen mogen geen contact opnemen. Het moet via hun ouders.

wat maakt het verschil om Rokia te doen bij Raki Abdelhakim of bij andere raki/ imam ?

kans om sihr ongedaan maken en  verlost worden van djinns bij andere raki´s/imam´s is bijna nihil/nul. Dus rokia doen bij andere raki´s/imam´s/kruidenier is geld en tijd verspilling. Sommige mensen hebben rokia gedaan meer dan 20 jaar lang zonder resultaat. Want er ontbreek Hikma/gave bij hun.

Goed om te weten:

ik de Raki  ben de enigste raki in Europa die mensen kan verlossen van djinns binnen een uur en met slechts een sessie. dus djinns vetrekken zonder terug te keren is gegarandeerd 100% (bi idni Lah). Aanwezig zijn of op afstand overal op aarde.

Wie niet geloofd moet dit hieronder lezen.

Ik de Raki  kan (bi idni Lah) zelfs meer dan 10 bezeten mensen verspreid op de hele wereld in verschillende landen tegelijk of gezamenlijk of aanwezig zijn in één plek verlossen van djinns binnen een uur en niemand gaat schreeuwen of flauw vallen.  Als u roddelaar bent of raki/ imam die rokia doet en twijfelt kom dan voor de uitdaging. lees dit hieronder.

Uitdaging? Oproep voor wedstrijd.

We hebben niet de gewoonte om onze concurrenten (onwetende imam’s en nep raki’s/kruideniers) te kloppen, maar het bedroeft ons dat Zieke mensen worden uitgemolken en kaal geplukt door jaren lang rokia te verrichten zonder resultaat. Uiteindelijk zijn ze hun geld kwijt en hun leven gaat kapot door djinn die wraak neemt na elke behandeling. overtreders ( nep raki’s en onwetende imam’s ) zijn tijdens rokia machteloos om de zieken te verlossen en bevrijden van djinns en zich schuilen achter leugens en laten hopeloze zieke mensen geloven dat ze onder beproeving van Allah zijn en ze moeten geduld hebben en meermalig rokia doen en valse hoop geven dat het zal goed komen (in shaa Allah). Maar komt eerder goed voor hun portemonnee. Want bij elke rokia geven naïeve mensen een klein bedrag , dat doet geen kwaad maar gedurende jaren zijn ze een budget kwijt, (trouwens sommige mensen hebben rokia gedaan meer dan 20 jaar zonder enig verbetering). en volgens de overtreders zal het nog goed komen. maar te vergeefs. Djinn weet met wie hij te maken heeft en lacht hun uit want hij weet dat een raki zonder Hikma / gave niks kan bereiken behalve koran reciteren tegen vergoeding terwijl mensen kunnen koran op YouTube gratis beluisteren.

Door deze uitleg hoop ik dat naïeve mensen wakker worden. En geen slachtoffers meer in de val van nep raki’s (overtreders) vallen.

Dit feit op deze site is voor veel overtreders ( nep raki’s en onwetende imam’s) een zware last, en ze zullen het niet leuk vinden of hun geheim onthullen. Dit is voor hun het grootste schandaal om ze aan het licht te brengen. de grootste ontmaskering ooit. Misschien beviel dit de arme en zielig mensen die hun geld onrechtmatig werd afgenomen.

Voor degenen die het niet leuk vonden om de waarheid te vertellen, moeten ze dappere zijn en de uitdaging aangaan

En die niet geloven in het vermogen om de djinns in één keer en in één uur te verdrijven, dan ben ik bereid te wedden op elke bezeten patiënt, zelfs als de patiënt zich in Zuid-Afrika, Japan of een andere plaats in de wereld bevindt .

Wie wil en durft uitdagen? (Deze oproep staat op internet sinds 2018 en niemand heeft er op gereageerd. Waarom dan?

Ik ben de Raki  zoek naar media- of religieuze instelling, of groep van moskeeën of islamitische raden in Europa. Om een wedstrijd tussen de raki’s aan te kondigen, en te overwegen of men de tien moeilijkste gevallen kan behandelen (In aanwezigheid van patiënten of op afstand ter wereld) en De djinns weghalen zonder terug keer, op voorwaarde dat de gevallen niet zijn genezen gedurende tien of twintig jaar, ondanks de voortdurende rokia al die Jaren. Met voorwaarden dat patiënten niet flauw vallen of schreeuwen tijdens de behandeling . De winnaar krijgt een certificaat van waardering voor zijn professionaliteit. (Insha Allah) zal ik dit 100% winnen zonder twijfel. Allah schenkt Hikma/gave aan wie hij wil.

(Wij zijn slechts mensen zoals jullie, maar Allah bewijst gunsten aan wie van Zijn dienaren Hij wil. En het komt ons niet toe jullie zonder Gods toestemming een machtiging te brengen. Op Allah moeten de gelovigen hun vertrouwen stellen.)koran

Dit verzoek is alleen om patiënten wakker te schudden en helpen om te genezen en niet het pad te volgen van degenen die zonder Hikma en gave voor geld praktiseren en zonder Wijsheid of kennis of bekwaamheid om de djinn van de zieken af te leiden zonder terug keer.

Iemand wordt geëerd of beledigd in het examen. Ik ben bereid en klaar voor het examen.

Degenen die het examen niet halen, moeten de wereld van Rokia verlaten en de dienaren van Allah niet door leugens gek maken. en de mensen niet blijven bespelen.

Allah houdt niet van overtreders, En de vloek van Allah berust op leugenaars.

Allah heeft mij de juiste manier geschonken om zieke mensen met de juiste manier te verlossen van boze oog, sihr en djinns/geesten.

Dus ik ben de juiste sabab en Allah is de ware genezer.(Tijden de behandeling wordt alleen de koran geciteerd.)

Wie vertrouwd het en rekkend op Allah en doet rokia bij raki  wordt hij/zij (bi idni Lah) niet in de steek gelaten. En wordt (bi idni Lah) 100% verlost van djinns en sihr binnen 1 uur door middel van Hikma en koran.

Beste lezer kent u iemand of bent u zelf ziek door djinns/sihr/boze oog dan moet u Allah dankbaar zijn dat u door Allah bij deze site terecht bent gekomen om met de juiste manier verlost worden van boze oog, sihr en djinns/geesten (bi idni Lah). En getwijfeld mensen mogen verder hulp zoeken bij nep raki´s en onwetende imam´s die blijven oneindig rokia doen zonder resultaat.

degene die twijfelen mogen verder hulp zoeken bij andere nep raki´s die zonder Hikma/gave proberen te helpen maar te vergeefs. aan die twijfelaars wil ik zeggen dat het betekent dat Allah hen geen deel wil schenken in de genezing . De tijd zal hun leren dat ze deze enigste kans hebben verpest. En Allah weet meer.

tel/WhatsApp: 0031-625295408    Email : metataron1@gmail.com