Sihr weghalen en djinns wegjagen is 100% binnen 1 uur gegarandeerd. bi idni lah

 Iedereen die lijdt aan boze oog, zwarte magie/ sihr en door djinn is bezeten, kan ik ze met een sessie maar helpen en verlossen van djinns, ongeacht de aantal geesten en ongeacht hun macht en soort.

Bij de Heer van de hemel en de aarde. dit is inderdaad de waarheid zoals gij spreekt.

Aan iedereen die slachtoffer is geworden van overtreders, kwakzalvers, Vervloekte tovenaars, en aan ieder wijs mens die Allah hem op het rechter pad heeft gewezen en kennis wil opdoen van de geheimen van boze oog, zwarte magie/ sihr en djinns en de juiste roqia /rokia/ roekya/ genezing.

doe ik het verzoek om de hele tekst te lezen.

Beste mensen en Raki’s/ imam’s, wie ons wil overtuigen dat zonder koran en gave/Hikma , djinn uit het lichaam van een mens kan verdrijven, zonder dat djinn op een later moment naar het lichaam terugkeert?

Als dat door iemand wordt beweert dan is de vraag waarom de zieken meerdere keren een raki/imam bezoeken voor behandeling zonder dat er enig resultaat is. Er zijn zelfs zieken die jaren onder behandeling van een raki/imam zijn zonder genezing/resultaat. Zo blijft de zieke lijden en verliest hij zijn vertrouwen in genezing.

om hem te genezen. Het moet de juiste manier (sabab) zijn. De mensen en Raki’s/imam’s denken dat ze alles weten. Maar in feite weet mens niet alles over de wereld van djinns.

De situatie van een zieke is vergelijkbaar met een bank. In de bank zit geld. De bank heeft een gesloten deur en een bewaker. De vraag is: hoe komen we bij het geld? Het eerste wat er gedaan moet worden om bij het geld te komen, is de bewaker weghalen/uitschakelen , daarna de deur openen als we de juiste sleutel hebben en of de deur openbreken/forceren . Pas daarna kunnen we bij het geld komen.

De bank is in deze metafoor de zieke mens, het geld is de sihr/zwarte magie en de juiste sleutel is DE KORAN + gave/ HIKMA en de bewaker is de djinn/geest . Eerst moet de djinn weggejaagd worden, dat is alleen mogelijk door middel van gave/ AL HIKMA  die  Allah schenkt aan wie hij wil.

De djinn komt bij de mens door zijn eigen macht, egoïsme, onrecht of is hij gedwongen dat te doen door opdracht van tovenaar, en wie door dwang  in een lichaam komt, kan uitsluitend door tegenmacht/ dwang worden verdreven.

Een rechter met de wet in de hand is een machtig mens, maar zonder politie macht kan de rechtende wet niet toepassen. Hij kan zelfs niet een  klein crimineel een straf opleggen. Ook de Raki/imam kan niets beginnen tegen djinn. maar zonder gave/AL HIKMA kan hij de djinn niet uit een ziek lichaam verdrijven zonder terug keer. De Raki/imam kan uren en dagen uit de koran reciteren, maar de djinn verlaat het zieke lichaam hooguit tijdens de behandeling en keert later terug in het lichaam, tot dat de Raki/imam en de zieke wanhopige worden. Sommige Raki’s /imam’s kennen hun mislukte behandeling niet en maken de zieke wijs dat hij lijdt aan een niet bestaande ziekte of aan een ander psychische aandoening (l was was) tot dat de zieke de behandeling uit waanhoop staakt. Velen denken dat elke raki kan djinns weghalen, en dat is niet waar. opgehangen Sihr aan een boom, of begraven of is in zee gedumpt deze worden bewaakt door djinns, en zolang de djinn die taak van sihr uitvoert en de bewaker van sihr niet verdreven zijn, is niet mogelijk dat de persoon geneest.

De djinn is als een splinter/doorn in het lichaam van een mens. moet eerst de splinter/doorn worden verwijderd. Daarna pas kan de behandeling met de koran beginnen en vervolgens de genezing. bi idni Lah.

Beste mensen/ imam’s /Raki’s

Ik de Raki verklaar hierbij publiekelijk en voor iedereen die het wil horen, als jullie tien mensen hebben, die door geesten zijn bezeten en de geesten weigeren hun lichamen te verlaten, ik ben bereid voor de ogen van iedereen, met de wil van Allah, kracht en genade, en uitsluitend met Hikma en de koran binnen een uur de  djinns weghalen en vervolgens boze oog en sihr ongedaan maken.

Wat kan een djinn/geest allemaal doen?

Sihr/ zwarte magie is een taak die djinn uitvoert. Djinn/geest is een onzichtbare wezen  die uitgeschakeld moet worden en dat is onmogelijk zonder Hikma/gave anders is rokia geld en tijd verspilling.

een djinn/geest kan verdriet veroorzaken, depressie, angst, paniekaanvallen, onrust, ruzie, boosheid, agressie, abnormale woede, frustraties en ruzies, nachtmerries, de hele tijd negatieve pikeren, eenzaamheid, afgesloten van buiten wereld en familie , luiheid, geen zin om te wassen of te douchen, geen zin in gemeenschap, Moeilijk kunnen slapen, lastig gevallen in slaap, geen zin in het leven, zelfmoord gedachten, huilen zonder reden, psychische en lichamelijk klachten, hart kloppingen, hoofdpijn, migraine, pijn ergens in het lichaam, spierziektes, Spierkrampen, gedeeltelijk of geheel verlammingen, Tintelingen, benauwdheid, obstakels en blokkades om niet te trouwen en werken, twijfel, l was was, schizofrenie, tegen zichzelf praten, paranoia, influisteringen (was was) stem horen, Hallucinatie, veel kijken in de spiegel, ADHD/ADD, Kinderen met moeilijk gedrag, anorexia wordt soms door djinns veroorzaakt, Complete/zwaar Bezetenheid of gedeeltelijke bezetenheid, Beweging in buik, veel boeren, huwelijksproblemen, kinderwens onmogelijk maken door miskramen te veroorzaken, Meisjes/ Jongens die zomaar van huis weg lopen, voelen alsof net opgejaagd wordt,  blauwe plekken en krasjes op het lichaam, Schrik van geluiden, verloofde niet verdragen enzovoort…

Hebt u een of meer van deze symptomen en volgens artsen en specialisten zijn onverklaarbaar klachten. Verlies de hoop niet. Kans is groot om te genezen.(bi idni Lah) bij Raki .

Als blijkt dat de persoon is getroffen door boze oog/sihr/zwarte magie of bezeten door djinns. Verlossing (bi idni Lah) is 100% gegarandeerd met een sessie maar.

Allah is getuig voor wat ik zeg.

Iedereen die lijdt aan boze oog, sihr/zwarte magie en door de djinn is bezeten, kan ik ze met een sessie maar om sihr ongedaan maken en djinns verwijderen zonder terug keer.

Oproep aan alle raki ‘s/ imam ’s op arde en aan allen die door een geest/djinn zijn geraakt of slachtoffer zijn van een stoer/opstandige djinn/ geest uit wraak u bent in een uur/ sessie bevrijd en verlost van geesten ook op afstand.

Oproep aan psychiaters en psychiatrisch klinieken.

Veel patiënten die aanhoudend vrees, angst, fobie, lijden, gespleten persoonlijkheid, schizofrenie, hallucinatie, pogingen tot zelfdoding zijn aandoeningen die vaak te maken hebben met djinns/geesten. Als blijkt dat de persoon is bezeten dan kan ik hem verlossen van djinns binnen een uur dan komt hij tot rust.

(Voorzeker de genade is in Allah’s handen, Hij geeft deze aan wie Hij wil. En Allah is de Heer van grote genade. Koran  Allah heeft verordend: ?Voorwaar Ik en Mijn boodschappers zullen zegevieren.? Voorzeker Allah is Sterk, Almachtig.

En van de Koran openbaren Wij hetgeen een geneesmiddel en een genade is voor de gelovigen.)

Opmerking: tijdens de rokia/behandeling 99% niemand gaat flauw vallen of schreeuwen. dat is Hikma/gave

Allah is getuig dat de waarheid is gesproken in de tekst.

tel/WhatsApp: 0031-625295408    Email : metataron1@gmail.com

 

trefwoorden/ zoek worden:

zwarte magie, voodoo, djinn, geest, bezetenheid, sihr gevonden, Sihr weghalen, sihr gegeten, sihr voor liefde, sihr met slot, Raki, imam, gegeten sihr verwijderen, sihr symptomen, bezeten door djinn, imam die sihr weghaalt, sihr in huis gevonden, zwarte magie, , Rokia Tegen Sihr, Boze oog, geesten, Hoe kan men van Sihr (tovenarij) genezen, soennah roqya, sihr liefde symptomen, sihr voor scheiding, Hoe Kom Ik Van Sihr af, Ik Vermoed Dat Iemand Sihr Heeft gedaan, Imam Gezocht Om Sihr Weg Te Halen, Hoe Kan Men Van Sihr, Alles Over Sihr En Tovenaars, Sihr -Djinn-Rokia, De Handleiding Tegen Sihr, Ik zoek een imam voor rokia,Een krachtige roqia tegen sihr en mass, Roqya luisteren tegen Sihr, Boze oog en Bezetenheid, soennah roqya, roqya verzen, roqia sharia, roqya volgens soennah, goede imam voor roqya, symptomen van boze oog, sihr, Bezetenheid, Het boze oog en wat je hier tegen kunt doen, Roqya, ROQYA, CHAR3IYA tegen Zwarte magie, Sihr, jinns, Roqya luisteren tegen Sihr, Boze oog en Bezetenheid.